Uloguj se

Uloguj se

Search
Find us on
MENI

When I grow up, I'll be Joker

30. 05. 2017.

The tournament "When I grow up to be a Joker" raised 214,000 dinars for disabled children

 Organizatori su poručili, da će i u budućnosti biti organizovan ovakav sportski spektakl, sa legendama naše košarke
Kroz tri igrajuća vikenda FIBA ENDORSED 3×3 turnira “Kad porastem biću Joker” izdvojili su se najbolji timovi I plasirali u finale koje je održano 28.05. na terenu “Vassilis Spanoulis”.
Tribine su bile popunjene do poslednjeg mesta, a dolazak Jokića podigao je atmosferu do usijanja. Od samog početka finalnog dana turnira, naš čuveni Joker je bodrio sve ekipe I družio se sa posetiocima. Nikola je finalni meč prenosio live na svom Instagram profilu, publici je delio dresove turnira, a svim prisutnima sponzori su pripremili iznenađenja.
Nagradu za 1. mesto ekipi “Tanetovi puleni” zlatne medalje i pehar, dodelio je Nikola Jokić, a na slici sa njim je i Andrija Kleut, koji je pobednicima uručio nagradni vaučer ispred košarkaškog kampa “Teo4”, što je ujedno I nagrada pobednicima.

Nagradu za 2. Mesto ekipi “Padavičari” srebrne medalje, dodelio je Strahinja Jokić, kao I trećeplasiranoj ekipi “Pobednik 011”, bronzane medalje.
Nagradu za MVP turnira mladom I talentovanom Stefanu Đinoviću, pehar i potpisan dres Nikole Jokića, dodelio je Miško Ražnatović, koji je ujedno I bio partner projekta.

Svim finalistima Plazma Mini Mini je poklonila specijalne nagrade.
Kao što je I najavljeno, održano je I VIP humanitarno šutiranje trojki, te su se tako na svojevrsnom draftu našli: Nikola Jokić, Ognjen Amidžić, Gastoz, Dušan Domović Bulut, Miško Ražnatović, Dalibor Andonov GRU, Vukašin Vule Avdalović i Strahinja Jokić, koje su deca finalisti birali za svog para I zajedno sa njima šutirali trojke.
Ukupno su osvojili 107 poena, a ček sa iznosom od 214.000 din, uručila je Sandra Drašković organizator turnira, gdin-u Predragu Begenišiću predsedniku kluba KK Ikar za decu ometenu u razvoju.